Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Προπόνηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Καλαμάτα, Ασπρόχωμα, Θουρία, Μικρομάνη,Άρις, Πιπερίτσα, Μεσσήνη, Δυτική Παραλία, Ασπρόχωμα και πάλι Καλαμάτα. Αυτούς τους προορισμούς περιείχε η σημερινή προπόνηση. Τα χλμ δυστυχώς δεν μετρηθήκαν λόγο της απώλειας του κοντέρ άλλα ο χρόνος που χρειάστηκε για να καλυφθεί η απόσταση αυτή ήταν περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά.

Η διαδρομή περιλάμβανε ασφάλτινη πορεία από την εκκίνηση μέχρι τη Μικρομάνη και στην επιστροφή από το Ασπρόχωμα μέχρι τη Καλαμάτα. Όλα τα υπόλοιπα χλμ γίνανε μέσα απο αγροτικούς χωματόδρομους και ελαιώνες.


Μια μικρή στάση στο φράγμα του Άρη για φωτογραφία και σφίξιμο του δισκοβραχίονα στο ποδήλατο μου.

Η γκαντεμιά των τελευταίων ημερών με τις σαμπρέλες συνεχίζει να χτυπάει την ομάδα μας. Κάποια αιχμηρή πέτρα κατάφερε και έσκισε σαμπρέλα και λάστιχο μαζί. Η αντικατάσταση της έγινε επί τόπου και μερικά τρομπαρίσματα ήταν αρκετά για να φτάσουμε στο πιο κοντινό βενζινάδικο και να φουσκωθεί σωστά ώστε να συνεχιστεί η προπόνηση (δεν ήμασταν ούτε στα μισά, περίπου στην Πιπερίτσα).
Στην επιστροφή, στο ύψος του Ασπροχώματος είχαμε την ευχάριστη συνάντηση με τη ποδηλατική ομάδα δρόμου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. και την ενσωμάτωση μας στο γκρουπάκι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου